pondělí 6. května 2013

Zdravý duch ve zdravém tílku

....fofrem skočím na postýlku. Tak nějak to tenkrát Hurvínek říkal ve své Abecedě slušného chování. Správně to ale mělo být: "V chování však žádnou mýlku"...a tak i když nám květnové počasí dává pěkně zabrat, ŠLAPEME! 

Zdravý duch i tílko potřebují zdravé jídlo. Už dlouhou dobu si brousím zuby na zelený smoothie (viz stránky Vegmania, u kterých dostanete zaručeně chuť na něco zdravého). Dnes ke snídani jsem se rozhodla vyrobit si smoothie podobný, akorát v mém klasickém stylu "z hovna bič", což pro neznalce znamená, že vařím s tím, co mám a dokážu všechno nahradit :). Skoro... no, zkrátka, tenhle smoothie sestával z banánu, jablka, namočených semínek: lněné, sezamové, goji, vlašských ořechů, sušených datlí, kopřiv, brokolice a okurky. Přísady jsem nakrájela:


a pomixovala. Jelikož tam chyběl špenát, smoothie dostal krásnou barvu kafebronz dozelena a byl tak hustý, že by se dal krájet :). Nechtějte vědět, jak to vypadalo. Navzdory všemu to bylo výborné a nakoplo mě to tou správnou (téměř zelenou) energií na cestu do práce.

Odpoledne dorazil do práce Dan, trochu popracoval, pak se podíval na hokej a vesele si převzal Élektru, že se mu to jako hodí, neb táhne těžký batoh. Tak jasně. Hlavně, že je vše v souladu s vesmírem :)))

Dan už taky ŠLAPE!

(piskkle)

Žádné komentáře:

Okomentovat