středa 22. května 2013

I bike

Včera mě popadla touha tvořit (nee, diplomku ne), tak jsem se dala do rytí razítek. Rozhodla jsem se vyrobit samolepky s obrázkem kola pro mé milé spolušlapatele - a nejen pro ně.

Ústředním motivem toho všeho byla myšlenka "I bike". Kdesi jsem viděla mikinu s nápisem "I (obrázek kola) the morning ride", takže můj nápad není úplně původní, to se veřejně přiznávám. Rozvíjela jsem ideu dál. Když jsem mikču viděla, nemohla jsem přečíst nápis celý, takže jsem myslela, že obrázek kola zastupuje symbol obvyklého srdce. Něco jako "I love/like the morning ride".

Z toho mi vyšla jednoduchá skororovnice. I love bike. = I love + I bike.

Viz moje profilovka na Facebooku - aplikace ŠLAPU.

Heslo "I bike" se mi zalíbilo. Je to (technicky) hravé, variabilní i kreativní, protože když mám ráda svoje kolo a jízdu na kole, slovo láska je teoreticky rovnocenné se slovem kolo, můžu vlastně říct namísto "I love Prague" třeba "I bike Prague", "I bike honey", "I bike whatever".

Už se těším, až samolepky nechám vytisknout a budeme je lepit všude. Na kolo, na oblíbený jogurt ve sdílené lednici, nebo prostě jen tak, na čelo tomu, koho máte rádi. Zájemci, hlaste se zde, samozřejmě i vy, kteří si chcete nechat natisknout originál razítko (10,5 x 7,5 cm) téměř kamkoli: na papír, textil (mám spešl inkoust), na dřevo, no dobře, klidně i na zadek.

První návrh samolepek I bike.

A tady jsou! Už je máte?


(piskkle)

7 komentářů:

  1. ty brďo, i bike samolepky. paráda !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Já bych si, s dovolením, také vzal...ty jo, to je závazek, už tolik lidí je chce!?!?!?!

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Vy nás ale zásobujete, pane Karfík...no děcka, děláte mi radost!

      Vymazat
  3. Ja jsem se tímto motivem (I love bike) také dosti zabýval a nakonec jsem nakreslil hned několik motivů/verzí: http://blog.ilutrika.cz/category/tricka-sport/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petře, díky za komentář, objevila jsem ho až teď! Trika jsou super, budeme to šířit - v květnu by o to víc zas mohly frčet ;). Ať se daří, piskkle

      Vymazat