úterý 28. května 2013

Jak šlapou u Armaniho

Od té doby, co nebydlím u rodičů, vídám televizi jen zřídka. Jsem-li účastníkem hovoru, v němž někdo cituje reklamu, cítím se trošku odstrčeně. Asi tak, jako když na základce všichni sledovali Beverly Hills a já vůbec nevěděla, o co jde. Nebo jak už druhým rokem dávala Kofola reklamu s prasátkem...

Když vzpomínám na nějakou reklamu, kde by hrálo hlavní roli kolo, napadne mě snad jen Poděbradka. Trochu jsem popátrala ve vlnách internetu a z českých reklam, zdá se, s tématem pracoval nejvíc Birell. Lehce šílená je pak reklama britských Halfords se řvoucí holčičkou jezdící na kole. Na TVspoty.cz píšou (a ukazují), že alternativní verze této reklamy na sebe nenechaly čekat. Už nedopadaly tak mile.

Zatímco Armani, z toho si určitě nikdo nevystřelí. Jak by mohl. Džíny mají prý kvalitní a navíc se jeho zaměstnanci chovají ekologicky: jezdí Do práce na kole. Teda pardon. V práci na kole. Navrch šetří vodu za sprchu, protože se vůbec nikdy neušpiní :)

Napadají vás nějaké další reklamy o cyklistice/kole? Přidejte prosím linky do komentářů.

(piskkle)

2 komentáře:

  1. (divy divy) Na tomhle blogu nejdou zveřejňovat videa s reklamama? Mamamama? Už mi to nepovolilo u historického Bati a teď u Armaniho :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem zapomněla na videoflot, který teď lítá internetem: http://www.tvspoty.cz/videoflot-silenec-na-kole-na-dalnici-d1/. A co teprv až přijde Mark!

    OdpovědětVymazat